ReviNed Protect

Beheer uw toegang eenvoudig met onze slimme en toekomstgerichte toegangscontrole systemen. Zeer flexibel en schaalbaar, uitermate betrouwbaar, doordat het systeem niet afhankelijk is van batterij-voeding of netspanning. Wij leveren en installeren dit unieke slimme sluitsysteem van het merk:

iLOQ heeft unieke batterij-vrije toegangscontrole oplossingen in de twee onderstaande varianten:

  • iLOQ S50 (open deursloten met uw mobiele telefoon)
  • iLOQ S5 (slimme conventionele batterij-vrije sleutels en cilindersloten)

Beide systemen bestaan uit een ruim assortiment aan cilindersloten, hangsloten, hevelsloten etc. en kunnen voor ons op maat worden gemaakt, zodat ze in elke situatie kunnen worden toegepast.

Bij het S50 systeem houdt u uw mobiele telefoon tegen de cilinderknop, waarbij de telefoon de cilinder voorziet van een klein beetje energie (via NFC). Door deze energie weet de cilinder of de toegang verleend mag worden en kunt u de cilinder handmatig opendraaien, net zoals een conventioneel cilinderslot. U dient deze handeling ook weer uit te voeren als de deur weer moet worden afgesloten.

Bij het S5 systeem steekt u de iLOQ sleutel in de cilinder, waarbij er wat kinetische energie wordt opgewekt. Precies genoeg om de sleutel uit te lezen en te bepalen of de cilinder wel of niet opengedraaid mag worden.

Beide systemen worden in een cloud-omgeving beheerd en zijn geheel batterij-vrij, dus geen onderhoud, en lage installatiekosten.

Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw situatie.